Kërkimi
 
Të pranishëm 11 Njoftime Faqja 1 e 1
   
KERKOJ TE PUNESOHEM si pastruese zyrash ose pastruese shkalle.Mundesisht edhe ne institucione private mjekesore.Jam e ku...

  30/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJE TE PUNESOHEM SI TUBIST INDUSTRIAL, Kam pervoje 14 vjecare ne Itali, kam punuar ne stabiliment kimike, njoh mire dizenjon dhe saldaturat...

  29/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM si pjatalarese ose Nd/Banakiere, ne qytetin e Tiranes. Kam eksperience pune. Mosha 43 vjeç

  28/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM si pjatalarese ose lavanteri, ne qytete bregdetare, per sezonin e veres Kam eksperience pune. Mosha ...

  28/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM si babysitter ose punetore shtepie.Jam 38 vjec,kam pervoje te gjate pune ne Greqi

  28/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM si Specialist Bulmeti ose Baxhoxhi, kam eksperience pune 40 vjeçare pasi kam patur edhe biznesin tim. Faleminderit!

  26/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM SI PUNETORE SHTEPIE dhe kujdestare per te moshuar, me ekpserience pune, Mosha 40 vjec Preferoj shtetet Itali, Zvicer, G...

  25/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJE TE PUNESOHEM SI EKONOMIST JAM EKONOMIST ME FAKULTET. ME VJETERSI PUNE 25 VJECARE. MOSHA 56 VJEÇ. NJOH PROGRAMET WORD, ALFA, FI...

  22/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM si pastruese zyrash ose pastruese shkalle.Mundesisht edhe ne institucione private mjekesore.Jam e ku...

  21/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
JAM I KUALIFIKUAR ME PROFESIONIN MEKANIK, RIMONTIER, GJITHASHTU NJOH EDHE ZANATET SI: HIDRAULIK, SALDATOR, ELEKTRIÇIST DHE MARANGOZ. JAM 55 VJ...

  21/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM SI SHOFER ME MAKINEN TIME OSE ME MAKINEN TUAJ, KAM PATENTE TE GRUPIT B, JAM ME EKSPERIENCE PUNE 20 V...

  21/04/16

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 11 Njoftime Faqja 1 e 1