Kërkimi
Agjensia Multiservise Data e publikimit online:  11/01/2017


 
Agjensia Multiservise France Kerkone punonjes / e te profileve Parukeri, masazheri, baby-sitter, hoteleri Per ç'do inf mos ngurroni te na kontaktoni.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0033758118782

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Shërbime të ndryshme


« Kthehu pas Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".