Kërkimi
Proper Pizza Data e publikimit online:  08/01/2017


 
Proper Pizza, Full-time, arsim i mesëm, kerkon te punesojme Shofer apo Shefere per drejtim te automjeteve te vene ne dispozicion per shpendarjen e porosive. Te interesuarit te jene te pajisur me lejen e drejtimit jo me pak se 6 muaj.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
E-mail:  elementi5manda@gmail.com
Telefon:  0676033360
Celular:  0676055506

Njoftim i vendosur më:  07/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Shofer


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".