Kërkimi
FAST FOOD PICERI MEVLANI Data e publikimit online:  13/01/2017


 
FAST FOOD PICERI MEVLANI Kerkon -Motorrist me motorrin e firmes Paga 25.000 leke. Puna me dy turne ( i pare dhe i dyte) -Punonese Fast Foodi Puna turni II Paga 22.000 leke Recepsioniste Puna turni II Paga 20.000 leke Adresa: Tek Qyteti Studenti, godina nr.1


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0699717828

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Punonjës Fast-foodi


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".