Kërkimi
HOTEL VILA E ARTE Data e publikimit online:  10/01/2017


 
HOTEL VILA E ARTE Kerkon te punesoje - Pastruese Mosha deri 45 vjeç Recepsioniste Kamarier Turni I Preferohet te dije Anglisht, Italisht Recepsionist per turnin III Ofrohet page e kenaqshme + siguracion si dhe kushte te mira pune (klientele e huaj) Adresa: Rr. "Qemal Stafa", prane Prokurorise se Pergjithshme E-Mail: info@vilaearte.com


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682042007

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kamarier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".