Kërkimi
Piramida prej xhami "Nikol" Data e publikimit online:  13/12/2013


 
Piramida prej xhami "Nikol" Kerkon te punesoje: Shitese Me eksperience pune Paga e kenaqshme Transporti i garantuar Adresa: KM 8, Autostrada Tirane-Durres


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0672003011

Njoftim i vendosur më:  13/12/2013
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Shitës


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".