Kërkimi
DINARSU SHPK Data e publikimit online:  09/01/2017


 
DINARSU SHPK Kerkon te punesoje Saldator per tenda Agjente Marketingu per pune sezonale Adresa: Autostrada Tirane Durres, km 7, Kashar


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692041110 / 0672056300

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Saldator


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".