Kërkimi
HOTEL AREELA Data e publikimit online:  05/01/2017


 
HOTEL AREELA Kerkon Recepsioniste Mosha mbi 20 vjec Te komunikoje: Italisht, Anglisht Preferohet me eksperience pune ne kete sektor Adresa: Rr. "Barrikadave"


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682000582

Njoftim i vendosur më:  04/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Recepsionist


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".