Kërkimi
Katering Alo Alo Gjyshja Data e publikimit online:  23/08/2013


 
Katering Alo Alo Gjyshja Kerkon Motorrist Me motorrin e tij Paga 200 leke/ora


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692189370

Njoftim i vendosur më:  23/08/2013
Rubrika:  


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".