Kërkimi
SUPERMARKET "XHANGOLLI" Data e publikimit online:  05/01/2017


 
SUPERMARKET "XHANGOLLI", Kerkon te punesoje: -Ekonomiste -Punonjese per bylmet dhe sallameri -Sistemuese rafti Te interesuarit te jene me eksperience pune -Kasiere Adresa: Stacioni i Trenit


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0697501090

Njoftim i vendosur më:  05/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Kasiere


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".