Kërkimi
NDERMARJA ALBATEX SHPK (PRODHIM MOTORA ELEKTRIK) ME VENDNODHJE NE ZONEN INDUSTRIALE KM 6 PAS QTU NGJITUR ME VODAFONIN Data e publikimit online:  21/12/2016


 
NDERMARJA ALBATEX SHPK (PRODHIM MOTORA ELEKTRIK) ME VENDNODHJE NE ZONEN INDUSTRIALE KM 6, PAS QTU, NGJITUR ME VODAFONIN Kerkon te punesoje Nje pergjegjes reparti I cili duhet: -Te jete nje person aktiv, i shkathet e me deshire per pune -Te flase e te shkruaj gjuhen Italiane ne nivelin mesatar -Te kete njohuri ne perdorimin e kompjuterit -Te kete leje drejtimi -Mosha maksimale 35 vjeç Te interesuarit te dergojne CV ne: arben.k@alice.it


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:

Njoftim i vendosur më:  21/12/2016
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Përgjegjës


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".