Kërkimi
PERBALLE MINIBASHKISE 1/2 Data e publikimit online:  06/01/2017


 
PERBALLE MINIBASHKISE 1/2, prane tregu Elektrik jepet me qera lokal, 120m², I kompletuar, gati per pune, me kontrate jo me pak se nje vjeçare. 60.000 leke.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0684440436

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Dyqane/Zyra/Lokale-Jap dyqane, zyra dhe lokale-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".