Kërkimi
Oferte e limitur vetem per dy jave!! Ne zgjatimin e bulevardit Zogu I shitet magazine 1300m² lartesia 4.3m e pershtatshme per fasoneri casino club linja prodhimi etj. Çmimi 350 E/m² I diskutueshem ose 1300m² magazine+700m² ambient. 330 E/m² I diskutueshem Data e publikimit online:  10/01/2017


 
Oferte e limitur vetem per dy jave!! Ne zgjatimin e bulevardit Zogu I, shitet magazine, 1300m², lartesia 4.3m, e pershtatshme per fasoneri, casino, club, linja prodhimi etj. Çmimi 350 E/m² I diskutueshem ose 1300m² magazine+700m² ambient. 330 E/m² I diskutueshem .


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0684766745

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Dyqane/Zyra/Lokale-Shes magazina dhe ambiente-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".