Kërkimi
Rr. “Mihal Grameno” Data e publikimit online:  10/01/2014


 
Rr. “Mihal Grameno”, buze rruge, p. 13, sh. 4, shitet dyqan + truall para, sip. dyqanit 51m² dhe sip. truallit 90m². Dokumenta te rregullta hipotekore. Çmimi dyqanit 2100 Euro/m² dhe trualli 500 Euro/m². Shiten te dyja bashke.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0693666643 / 0686479919

Njoftim i vendosur më:  10/01/2014
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Dyqane/Zyra/Lokale-Shes dyqane, zyra dhe lokale-TIRANE


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".