Kërkimi
Tek Medreseja Data e publikimit online:  04/01/2017


 
Tek Medreseja Mbrapa arkës e kursimit, jepet me qera magazinë, kati I, 110m2, 1 banjo, e përshtatshme për palester/fitnesstudio/magazin. Me trefazor, 30.000 Lekë /totali/muaj, i diskutueshem.

çmimi: 30.000 Lekë - I diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Telefon:  0692924764
Celular:  0692924764

Njoftim i vendosur më:  04/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Jap-Marr apartamente, shtëpi dhe vila-Jap shtëpi dhe vila-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".