Kërkimi
Rr. "Komuna Parisit" Data e publikimit online:  06/01/2017


 
Rr. "Komuna Parisit", tek Lulishtja, jepet me qera 2+1, e kompletuar, jepet me kontrate jo me pak se nje vit, uje dhe drita te paguara, 40000 Lek.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0684440436

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Jap-Marr apartamente, shtëpi dhe vila-Jap 2+1-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".