Kërkimi
Blej makina Data e publikimit online:  04/03/2013


 
Blej makina te perdorura, te viteve te ndryshme, me ose pa dogane, likujdim kesh ne dore, te jene me çmim te arsyeshem Adresa: Ish Porcelani.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0673099730

Njoftim i vendosur më:  04/03/2013
Rubrika:  Automjete-Gjithçka për makinat-Blej vetura


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".