Kërkimi
Fustane verore Data e publikimit online:  27/02/2012


 
Fustane verore, të reja, të ardhuar nga USA, gjithsej 110 copë. 1..500 lekë/copa


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0693611040

Njoftim i vendosur më:  27/02/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Veshje dhe paraqitje-Veshje grash dhe burrash


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".