Kërkimi
Paisje per palester Data e publikimit online:  24/07/2012


 
Paisje per palester Orbitrek, per arsye mosperdorimi 20.000 Lek

çmimi: 20.000

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696577752

Njoftim i vendosur më:  24/07/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Sporte dhe koha e lirë-Artikuj sporti dhe argëtimi


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".