Kërkimi
Çifte Data e publikimit online:  15/09/2012


 
Çifte, arme gjahu, ametrikane, automatike. 100.000 leke 100000 Lek

çmimi: 100.000

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692393314

Njoftim i vendosur më:  15/09/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Sporte dhe koha e lirë-Armë gjahu


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".