Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 46 Njoftime Fq. 1 2 3 4 Faqja e parë i mëparshëm e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 3 e 4
   
KORRESE BARI, e madhe, ne gjendje shume te mire, 50000 Lek

50.000 Lek | 14/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
PAJISJE PARUKERIE SI: karrige pedikyri, makineri depilimi, kokore, 1 poltron, pajisje per pastrim fytyre + zmadhuesin, hid...

60.000 Lek | 13/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Shiten makina qepese industrial, syzator 4 fijesh Rimolti Kuperture, bordatore Rimolti, Talie Shirit, Lineare Durkop, ne gjendje te m...

  13/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN PAISJE ZDRUKTHTARIE plan, grosese, trapano, karrel, hidraulike. te mirembajtura, 1200000 Lek

1.200.000 Lek | 13/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN PAISJE ZDRUKTHTARIE plan, grosese, trapano, karrel, hidraulike. te mirembajtura, 1200000 Lek

1.200.000 Lek | 13/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN PER MBYLLJE AKTIVITETI PAISJE PARUKERIE!! Mobiljet, paisjet e punes dhe produktet. Adresa e Parukerise: Rr. “Barrikadave”, tek Galeria, kati...

1.700 Euro | 11/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN PAJISJET E NJE PARUKERIE, tavolina e thonjve, kolltuku, 3 karrige, te paperdorura, 1000 Euro i diskutueshem

1.000 Euro | 11/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
RAMPE PER NGARKIM-SHKARKIM KONTENIERI Permasat: 11m e gjate X2.6m e gjere. Materiali:Çelik Pesha: deri ne 10t Te interesuarit te kontak...

700.000 Lek | 08/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
SHITET MAKINERI RICIKLIMI TE PLASTIKES (SHISHE, TAPA PLASTIKE) Jane te grupuara sipas procesit teknologjik ne linjat: Paralarje dhe seleksionim Grirje e shisheve...

  01/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
SHITET LINJA TEKNOLOGJIKE E VESHJES SE PLLAKES SE ZDRUKTHIT ME RIMESO, MELAMINE, ETJ - Linje teknologjike e melaminimit prodh...

  01/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
LAVATEST PER PARUKERI E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini”. 223 93 03 / 0682057...

30.000 Lekë |

Kaloje tek të preferuarit
 
POLTRON PARUKERIE I BARDHE. E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini”. 223 93 03...

18.000 Lekë |

Kaloje tek të preferuarit
 
LAVATEST PER PARUKERI NE GJENDJE SHUME TE MIRE. E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, rr “Sami Frasheri” prane shk...

28.000 Lekë |

Kaloje tek të preferuarit
 
SHKALLE METALIKE E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini”. 223 93 03 / 0682057...

1.500 Lekë |

Kaloje tek të preferuarit
 
POLTRON BERBERI NE GJENDJE SHUME TE MIRE. E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro ...

25.000 Lekë |

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 46 Njoftime Fq. 1 2 3 4 Faqja e parë i mëparshëm e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 3 e 4