Kërkimi
Shiten bokse per dj Data e publikimit online:  12/03/2012


 
Shiten bokse per dj ose muzike live. 2 bokse nga 500 watt rms 2 vufera nga 400 watt rms amplifikator 2000 watt rms, mikser i amplifikuar behringer 1200 watt rms me 12 kanale me te gjitha efektet, mikser per dj me 4 kanale dhe nje mikrofon, shume pak te perdorura. 300.000 leke.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695447671

Njoftim i vendosur më:  12/03/2012
Rubrika:  Elektronikë-Makineri per profesionistë-Paisje per studio audio-video


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".