Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 20 Njoftime Fq. 1 2 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 2
   
Shiten paisje Parukerie: Poltron dhe Lavatest, ngjyre flori, ne gjendje shume te mire pune, pothuajse te reja. Shiten te gjit...

60.000 Lek | 31/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
VEGLA BERBERI karrige, 3 pasqyra+mobilje, 4 karrige per klientet, makina qethje, gershere etj, 70000 Lek i diskutu...

70.000 Lek | 31/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Poltron per pedikyr, i ri, i sapo blere. Çmimi, 35000 Lek

35.000 Lek | 30/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Paisjet e nje parukerie, te gjitha sa i perket per te mobiluar nje ambjent, 1.000,00 Euro I diskutueshem.

1.000 Euro | 29/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
SHITEN PAJISJET E NJE PARUKERIE dy poltrone, 2 pasqyra, tavoline thonjsh, 2 karrige, sekretari me gjithe karrige, divan, lavatest, 1...

120.000 Lek | 28/10/14

Shtohe tek të preferuarit
 
aisjet e nje qendre estetike dhe parukerie me klientele te ngitur, shitet ose paisjet me vete. Adresa: Te K...

5.000 Euro | 27/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
2 PARUKE, e shkurter dhe gershet i gjate, origjinale. Shiten te dyja, 10000 Lek

10.000 Lek | 27/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Shiten paisje parukerie: 2 poltrolna + 2 pasqyra, krevat depilimi, karrel, mbulese termike per dobesim, solar, lavates me pol...

250.000 Lek | 24/10/14

Shtohe tek të preferuarit
PAJISJE PROFESIONALE LLAMBA SOLARE per trajtimin e fytyres "trifacciale eversun hammer", impiant muzike te inetgruar, shu...

50.400 Lekë | 24/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
PASQYRE PARUKERIE e madhe, ne forme zemre, 8000 Lek i diskutueshem

8.000 Lek | 24/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
1 KARRIGE parkuerie. +1 lavatest ardhur nga gjermania, cmimi, 30000 Lek total

30.000 Lek | 24/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
LAVATEST, per parukeri, berberant, i ri, 25000 Lek

25.000 Lek | 24/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
SHITEN PAISJE PARUKERIE, Ne gjendje te mire. E kompletuar pjeserisht. Banaku. 20.000 leke, kolltuk, 15000 Lek i diskutueshem

15.000 Lek | 24/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Valixhe tatuazhi per vetulla, buze dhe penel, 250 Euro

250 Euro | 24/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Shiten paisjet e nje parukerie, 2 poltrone, lavatest, krevat estetike, vapolizator, kase flokesh, 170000 Lek

170.000 Lek | 23/10/14

Shtohe tek të preferuarit
 
Të pranishëm 20 Njoftime Fq. 1 2 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 2