Kërkimi
Shiten paijet e nje parukerie Data e publikimit online:  16/08/2013


 
Shiten paijet e nje parukerie, 2 poltron, lavatest, krevat depilimi, bojra, pasqyra, rafte, komo, tavoline, 2 pupa, divane, reklame dhe shume paisje te tjera qe i nevojiten nje parukerie, 4 fustane nuserie te kompletuara me aksesore, 270.000 Lek i diskutueshem

çmimi: 270.000 - i diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696310964

Njoftim i vendosur më:  16/08/2013
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Paisje per sallone bukurie / qendra estetike


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".