Kërkimi
Vegla parukerie Data e publikimit online:  28/02/2012


 
Vegla parukerie 3 muaj te perdorura. Çmimi i arsyeshem.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695797055

Njoftim i vendosur më:  28/02/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Paisje per sallone bukurie / qendra estetike


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".