Kërkimi
POMPE LAVAZHI Data e publikimit online:  25/03/2014


 
POMPE LAVAZHI, 3 fazore, me 2 steka, 300 Euro

çmimi: 300 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696863338

Njoftim i vendosur më:  25/03/2014
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Paisje & vegla pune


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".