Kërkimi
Instrument topograf Data e publikimit online:  12/02/2013


 
Instrument topograf, total station, marka Nicon, DTM – 410. Ne gjendje te shkelqyer, 1000 Euro i diskutueshem

çmimi: 1.000 - i diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695510410

Njoftim i vendosur më:  12/02/2013
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Paisje & vegla pune


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".