Kërkimi
Shiten vegla marangozi Data e publikimit online:  20/03/2012


 
Shiten vegla marangozi, ne gjendje te mire pune, share shirit 60 ce, plan 30 ce, frez me shtrat me 2 ripa, 45 morseta te madhesive te ndryshme.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0672806193

Njoftim i vendosur më:  20/03/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Paisje & vegla pune


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".