Kërkimi
Aparat saldimi Data e publikimit online:  20/02/2012


 
Aparat saldimi (saldatrice) trefazore transformator, shume e fuqishme dhe ne gjendje shume te mire pune, dhe nje elektromotorr 8 KW. 35000 dhe 15 000 leke


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0685187898/ 0662244123

Njoftim i vendosur më:  20/02/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Paisje & vegla pune


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".