Kërkimi
 
Të pranishëm 6 Njoftime Faqja 1 e 1
   
SHITEN PAJISJE SI: makinë gruri dhe jonxhe, plug, si dhe motorrino, dinamo de pjese te tjera kembimi per T28, shiten ed...

80.000 Lek | 21/08/14

Shtohe tek të preferuarit
 
Zetor Fendt 105s farmer 65 kuaj fuqi tek diferencial ne gjendje shumë te mire, 400.000,00 Lekë I diskutuesh...

400.000 Lekë | 18/08/14

Shtohe tek të preferuarit
   
ZETOR INTERNACIONAL, Gjerman, 75 kuaj fuqi, 2 diferencial, me pajisje plug, freze, korrese bari me disqe, (pajisjet kundr...

  16/08/14

Shtohe tek të preferuarit
   
ZETOR P28, i sapo riparuar, me plug dhe freze. 300.000 lek.

  15/08/14

Shtohe tek të preferuarit
   
ZETOR P28, i sapo riparuar, me plug dhe freze. 300.000 lek.

  15/08/14

Shtohe tek të preferuarit
 
Zetor Fendt 105s farmer 65 kuaj fuqi tek diferencial ne gjendje shumë te mire, 400.000,00 Lekë I diskutueshem.

400.000 Lekë | 12/08/14

Shtohe tek të preferuarit
 
Të pranishëm 6 Njoftime Faqja 1 e 1