Kërkimi
Linje prodhimi Data e publikimit online:  24/05/2012


 
Linje prodhimi per prodhimin e letres higjenike te gatshem per treg, mono faze ne gjendje shume te mire pune 7000 € i diskutueshem


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692109959

Njoftim i vendosur më:  24/05/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Linja prodhim-perpunimi


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".