Kërkimi
Kerkoj te blej Data e publikimit online:  11/06/2013


 
Kerkoj te blej, pasije per servis makinash, ure, kompresor, prese, kriko etj.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0662121331

Njoftim i vendosur më:  11/06/2013
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Pjese per servise makinash


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".