Kërkimi
Makineri Rafshuse Mermeri Data e publikimit online:  31/10/2012


 
Makineri Rafshuse Mermeri Per Mermer dhe Mozaiko. Me 3 guri gjysem hene. MONOFAZ dhe me dy koh. Per mermer te but edhe te fort, 3.500 Euro I diskutueshem.

çmimi: 3.500 Euro - I diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696785637

Njoftim i vendosur më:  25/10/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Makineri te ndryshme


« Kthehu pas Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".