Kërkimi
Linje per prodhim djathi Data e publikimit online:  05/10/2012


 
Linje per prodhim djathi, kaldaje me drru, kallep alumini, kazan dublikat, pompe vacuumi inoksi, 4000 Euro i padiskutueshem

çmimi: 4.000 - i padiskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692316847

Njoftim i vendosur më:  05/10/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Linja prodhim-perpunimi


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".