Kërkimi
Shiten piktura Data e publikimit online:  08/06/2012


 
Shiten piktura, te qendisura me dore, punime kryq.Cmimet variojne nga 25.000 deri ne 55.000 lekë.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0693796239

Njoftim i vendosur më:  08/06/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Libra dhe koleksione-Koleksione të tjerë


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".