Kërkimi
Bandiera Data e publikimit online:  28/09/2013


 
Bandiera, per vreshta rrushi, 50cope, prodhim i '90, te perdorura, 400 Lek cope

çmimi: 400

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692737201

Njoftim i vendosur më:  28/09/2013
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Kafshë, lule dhe pemë-Të veçanta


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".