Kërkimi
4 lule dekorative Data e publikimit online:  25/10/2012


 
4 lule dekorative Bredh, lartesia 3 m, 20.000 Lek

çmimi: 20.000

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682313792

Njoftim i vendosur më:  25/10/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Kafshë, lule dhe pemë-Lule dhe pemë


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".