Kërkimi
SHITEN LOPE & VICA Data e publikimit online:  05/09/2012


 kliko për të zmadhuar
SHITEN LOPE & VICA Shiten: 15 Lope "Brunalpine & Simentale", 7 Mushqera (4 shtatzane), 1 Dem, 6 Vica (1-3 muaj). Lopet jane blere ne Gjermani dhe Austri. Te gjitha jane ne vitin e dyte te prodhimit. Jan ne gjendje shendetesore shume te mire! Telefona kontakti: 0695576684, 0686421423, 1 Euro I diskutueshem. Kontaktoni: prototokos27@hotmail. Com.

çmimi: 1 Euro - I diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
E-mail:  prototokos27@hotmail.com
Telefon:  0695576684
Celular:  0686421423

Njoftim i vendosur më:  09/08/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Kafshë, lule dhe pemë-Kafshë dhe Shpendë


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".