Kërkimi
Qen Data e publikimit online:  16/07/2012


 
Qen Rotwailer dhe Volpino, 120 Euro

çmimi: 120

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696224289

Njoftim i vendosur më:  16/07/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Kafshë, lule dhe pemë-Kafshë dhe Shpendë


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".