Kërkimi
Shiten 2 qen zagar Data e publikimit online:  01/05/2012


 
Shiten 2 qen zagar gjuetie per lepuj, mosha 1.5 vjeç, te vaksinuar dhe me pashaporte, rrace jugosllave. 40.000 leke


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692418136

Njoftim i vendosur më:  01/05/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Kafshë, lule dhe pemë-Kafshë dhe Shpendë


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".