Kërkimi
Mace Periane Data e publikimit online:  14/06/2013


 
Mace Periane, e bardhe, femer, 1 vjec e gjysem, 50 Euro

çmimi: 50

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0673560025

Njoftim i vendosur më:  14/06/2013
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Kafshë, lule dhe pemë-Kafshë dhe Shpendë


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".