Kërkimi
Mbajtëse televizori Data e publikimit online:  13/04/2012


 
Mbajtëse televizori ngjyrë qershije. 6.800 lekë. E gjeni te “Shtëpia e Ofertave”, rr “Sami Frashëri” pranë shkollës “Petro Nini”. (Kodi.40.988)


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  23 93 03 / 0682057078

Njoftim i vendosur më:  13/04/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Gjithçka për shtëpinë-Mobilje


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".


http://www.orion-construction.com