Kërkimi
Lavatrice Data e publikimit online:  15/05/2013


 
Lavatrice, marka Beko, e re, 6kg, 1000 xhiro, fituar tek telebingo, vlera te neptuni 36.000 lek, shitet, 26000 Lek

çmimi: 26.000

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692146554

Njoftim i vendosur më:  15/05/2013
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Gjithçka për shtëpinë-Lavatriçe, lavastovilje


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".