Kërkimi
Kënd kolltukësh Data e publikimit online:  21/11/2013


 
Kënd kolltukësh, ngj gri. 68.000 lekë. E gjeni tek “Shtëpia e Ofertave”, Ad:Rr “Sulejman Delvina“ prane hotel “Diplomat“, shkolla Vasil Shanto“ (kodi 5.057).


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Telefon:  04 22 10 111
Celular:  0688019250

Njoftim i vendosur më:  21/11/2013
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Gjithçka për shtëpinë-Komplete mobiljesh


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".