Kërkimi
Kundrabufe Data e publikimit online:  19/06/2013


 
Kundrabufe portokalli me pana, 3 muaj e perdorur, 2 kolltuqe nje tresh dhe nje dysh, 4 krevate tek, sobe gazi, shiten per arsye emigrimi, 60.000 Lek

çmimi: 60.000

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682374429

Njoftim i vendosur më:  19/06/2013
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Gjithçka për shtëpinë-Komplete mobiljesh


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".