Kërkimi
Dhome Gjumi Data e publikimit online:  06/12/2012


 
Dhome Gjumi, ngjyre pana, me suprine ngjyre kafe, dopio suste dyshek, pasqyra, 2komodina, dollap, bashke me divan qe hapet, 38000 Lek

çmimi: 38.000

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692258474

Njoftim i vendosur më:  06/12/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Gjithçka për shtëpinë-Komplete mobiljesh


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".