Kërkimi
Shiten 6000 tulla Data e publikimit online:  23/08/2012


 
Shiten 6000 tulla te vjetra, te perdorura, te bardha 15 Lek cope

çmimi: 15

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  06686355000

Njoftim i vendosur më:  23/08/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Gjithçka për shtëpinë-Materiale ndërtimi


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".