Kërkimi
Shiten 2000 tulla Data e publikimit online:  31/07/2012


 
Shiten 2000 tulla, shamoti dhe te kuqe, shiten per arsye demolimi te nderteses. Cmimi i arsyeshem Lek


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0673473799

Njoftim i vendosur më:  31/07/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Gjithçka për shtëpinë-Materiale ndërtimi


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".