Kërkimi
Materiale ndertimi Data e publikimit online:  13/03/2012


 
Materiale ndertimi (armatura 14m³), derrase dhe binar Austriake, shume pak te perdorura dhe 70 puntela me vida. 450.000 leke i diskutueshem.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0685063560

Njoftim i vendosur më:  13/03/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Gjithçka për shtëpinë-Materiale ndërtimi


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".