Kërkimi
Kater kompjutera Data e publikimit online:  22/05/2012


 
Kater kompjutera te rinj 2 jave te perdorur me ram 2 gb procesor 2.85 hdd 80 gb monitor 18 lcd te kompletuara me karte wierrls brenda garancise 800 € i pa diskutushem


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696558211

Njoftim i vendosur më:  22/05/2012
Rubrika:  Elektronikë-Elektronikë-Kompjutera


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".